Sobre nosaltres

Desballestaments Moreno a Pont de Molins, Girona

A Desballestaments Moreno treballem per un gran llistat d’ajuntaments, a més de particulars i concessionaris, encarregant-nos sobretot de les baixes de vehicles.

A Pont de Molins, Girona, Desballestaments Moreno som una empresa familiar que funciona des de principis dels 80. Comptem, per tant, amb una llarga i avalada trajectòria. Oferim solucions a l’hora de tramitar baixes de vehicles, recanvis d’ocasió, bateries (noves i d’ocasió), així com realitzar exportacions de peces a l’estranger. L’activitat ha crescut exponencialment al llarg dels anys: a l’inici, únicament treballavem amb vehicles, actualment oferim més opcions.

Cada vehicle que entra a l’empresa és donat definitivament de baixa a tràfic, sense que el client s’hagi de preocupar per cap dels passos que cal complir. Els vehicles, en cada cas, són valorats, per tal de donar una compensació a l’antic usuari. Un cop donats de baixa, a Desballestaments Moreno ens encarreguem de fer l’anàlisi pertinent i, posteriorment, reciclar tots aquells components i peces que són aprofitables. Disposem, a més, d’un servei gratuït de grua, per així recollir aquells vehicles que cal desballestar, oferint sempre un servei flexible, coordinat i de confiança.

L’equip de Desballestaments Moreno està format per persones totalment especialitzades i coneixedores de l’àmbit.

Desguaces Moreno en Pont de Molins