Desguaces Moreno en Pont de Molins

Desballestaments Moreno: efectivitat i confiança des dels 80

L’empresa treballa per un gran llistat d’ajuntaments, a més de particulars i concessionaris, encarregant-se sobretot de les baixes de vehicles.

Al municipi de Pont de Molins, Desballestaments Moreno és una empresa familiar que funciona des de principis dels 80. Compta, per tant, amb una llarga i avalada trajectòria i és considerada com una de les millors solucions a l’hora de tramitar baixes de vehicles, recanvis d’ocasió, bateries (noves i d’ocasió), així com realitzar exportacions de peces a l’estranger. L’activitat ha crescut exponencialment al llarg dels anys: a l’inici, únicament treballaven amb vehicles, actualment les opcions que ofereixen són molt àmplies.

Treballen per una gran quantitat d’ajuntaments, els quals confien avui dia amb Desballestaments Moreno. “Un bon grapat d’ajuntaments de municipis importants de la comarca compten amb nosaltres, des de ja fa uns anys, per la confiança que els transmetem, el compromís i sobretot l’efectivitat que sempre assegurem”, comenta l’Ivan, el propietari.

Cada vehicle que entra a l’empresa és donat definitivament de baixa a tràfic, sense que el client s’hagi de preocupar per cap dels passos que cal complir. Els vehicles, en cada cas, són valorats, per tal de donar una compensació a l’antic usuari. Un cop donats de baixa, els especialistes de l’empresa de Moreno s’encarreguen de fer l’anàlisi pertinent i, posteriorment, reciclen tots aquells components i peces que són aprofitables. Disposen, a més, d’un servei gratuït de grua, per així recollir aquells vehicles que cal desballestar, oferint sempre un servei flexible, coordinat i de confiança.

L’equip de Moreno està format per persones totalment especialitzades i coneixedores de l’àmbit. “D’aquesta manera garantim la millor opció en cadascun dels serveis que oferim, no només amb l’equip, sinó també amb les instal·lacions ben adaptades que disposem”, comenta l’Ivan.

Revista CRAE 07/18

Feu un comentari